Leveres som standard med hvidt snoretræk og flap foroven. Mod et mindre tillæg kan der også bestilles med hvidt kædetræk.


Hvorfor vælge et kædetræk fremfor snoretræk?
Du skal vælge et kædetræk, hvis du ønsker, at foldegardinet er nemmere at trække op og nemmere at parkere, så de hænger pænt.

Hvorfor er der en sammensyning på mit foldegardin?
På de fleste foldegardiner over 130 cm i bredden, kan der forekomme sammensyning, der vil være placeret i højre side af foldegardinet.

Hvorfor er der lilla streger på mit foldegardin?
De lilla tusch streger på gardinet vil forsvinde når gardinet tages i brug og udsættes for sollys. Stregerne bruges af produktionen til at måle og sy efter. De lilla streger er derfor ikke en fejl på gardinet, da det efter 3-4 dages brug vil forsvinde.

Stryger I liftbåndene på?
Nej – vi syr liftbåndene på for at sikre en høj kvalitet og lang levetid.

Hvordan måler jeg korrekt op?
Du skal altid angive det færdige mål gardinet skal have. Ved montering i karm skal du dog huske at fratrække 1 cm i alt i bredden. Er du usikker på korrekt måltagning, kan vi med fordel anbefale dig at bestille gardinbussen.

 

Hvordan monterer jeg foldegardiner?
Du kan vælge enten at følge vejledningen, der medfølger produktet, eller se vejledningsvideo her.

 

Hvad følger med gardinet?
Alle vores gardiner leveres med beslag til væg og loft samt monteringsvejledning. Bemærk: Der medfølger ikke skruer til at montere produktet, da forskellige underlag kræver forskellige skruer.